Horoscoop uitgelicht: Vissen

https://stellarium-horoscopen.nl/wp-content/uploads/2018/06/inner_service.png

Horoscoop uitgelicht: Vissen

https://stellarium-horoscopen.nl/wp-content/uploads/2018/02/white_divider_top.png

Het sterrenbeeld Vissen is het twaalfde en laatste teken in de astrologische kalender en wordt geassocieerd met de periode van 19 februari tot 20 maart. Mensen geboren onder dit sterrenbeeld worden vaak beschreven als sensitief, intuïtief en creatief.

Een van de belangrijkste karaktereigenschappen van mensen geboren onder het sterrenbeeld Vissen is hun grote empathie. Zij hebben een diep begrip van de emoties van anderen en zijn vaak in staat om zich goed in te leven in de situatie van anderen. Dit maakt hen vaak geweldige vrienden, partners en therapeuten. Vissen zijn ook vaak erg creatief en hebben een grote passie voor kunst, muziek en literatuur.

Een andere opvallende eigenschap van Vissen is hun intuitioneel vermogen. Zij vertrouwen vaak op hun gevoel en hun instinct in plaats van op rationele overwegingen, wat hen soms kan helpen om beslissingen te nemen die anderen misschien niet zouden kiezen. Dit kan hen ook soms in moeilijkheden brengen, omdat ze vaak te veel vertrouwen hebben in hun intuïtie en niet genoeg aandacht besteden aan logische overwegingen.

Vissen zijn ook vaak erg dromerig en kunnen soms wat afgeleid zijn. Zij hebben vaak een sterk verlangen om te ontsnappen aan de realiteit en verliezen zich vaak in hun eigen fantasieën. Dit kan hen soms maken tot een beetje van een slaperige partner of vriend, maar het kan ook leiden tot een rijke innerlijke wereld en veel creativiteit.

Er zijn veel bekende Nederlanders geboren onder het sterrenbeeld Vissen, waaronder de acteur Carice van Houten, de zanger/songwriter Anouk, de kunstenaar en zanger Jan Cremer, en de presentator en zanger Henny Huisman. Elk van hen zijn bekend om hun creativiteit en emotionele intelligentie, en hun bijdrage aan de Nederlandse cultuur.

In het algemeen worden mensen geboren onder het sterrenbeeld Vissen beschreven als sensitief, creatief en intuïtief. Hun empathie en hun vermogen om zich in te leven in de emoties van anderen, maakt hen tot geweldige vrienden en partners. Hun dromerige en afgeleide aard kan soms een beetje van een uitdaging zijn, maar het leidt ook tot rijke innerlijke werelden en veel creativiteit.

https://stellarium-horoscopen.nl/wp-content/uploads/2018/07/planets_footer.png

Volg ons op onze socials